God Will Deliver You Trivia Quiz

How much do you know God’s deliverance? Try out our God will deliver you trivia quiz questions and answers to find out who God is to us .

For more quiz games, see Good Morning Images With Positive Words, Good Morning Happy Monday Bible Quiz, and Widows In The Bible Quiz.

God Will Deliver You Trivia Questions

1. What verse is greater is he that is in me than he that is in the world?

2. According to Galatians, by whom are we set free?

GET UPDATES ON LATEST POSTS AND QUIZ

Enter Email Address

3. Whom did the Bible say will flee from us when we submit ourselves to God?

4. He that dwelleth in the secret place of the most High shall abide under whose shadow?

5. The Bible says that God is your hiding place, he will protect you from trouble and surround you with songs?

6. When we seek the Lord, he will answer us and deliver us from what?

7. When the righteous cries out, the Lord hears them and delivers them from what?

8. The Bible says that everyone born of God overcomes what?

9. For you to overcome the world, the Bible says you have to do what?

10. Jesus says in the book of John that, “He is the gate, whoever enters in will be?”

11. The Bible says, “Is anyone among you in trouble? Let them __”

12. The Bible says in Romans; “You have been set free from sin and have become slaves to __ ?”

13. Jesus says in Psalm, “With long life, I will __ you and show you my salvation.”

14. In Colossians, God delivered us from the domain of ____ and transferred us to the kingdom of his beloved Son.”

15. What is the name of the book in the Bible that tells the story of God’s deliverance of His people from slavery in Egypt?

16. Who was the leader of God’s people during their deliverance from slavery in Egypt?

God Will Deliver You Trivia Answers

God Will Deliver You Trivia Quiz
  1. What verse is greater is he that is in me than he that is in the world? Answer: 1 John 4:4
  2. According to Galatians, by whom are we set free? Answer: Christ Jesus – Galatians 5:1
  3. Whom did the Bible say will flee from us when we submit ourselves to God? Answer: The devil – James 4:7
  4. He that dwelleth in the secret place of the most High shall abide under whose shadow? Answer: The shadow of the Almighty God – Psalm 91:1
  5. The Bible says that God is your hiding place, he will protect you from trouble and surround you with songs? Answer: Songs of Deliverance – Psalms 32:7
  6. When we seek the Lord, he will answer us and deliver us from what? Answer: All our fears – Psalms 34:4
  7. When the righteous cries out, the Lord hears them and delivers them from what? Answer: From all their troubles – Psalms 34:17
  8. The Bible says that everyone born of God overcomes what? Answer: Overcomes the world – 1 John 5:4
  9. For you to overcome the world, the Bible says you have to do what? Answer: Believe that Jesus is the Son of God – 1 John 5:5
  10. Jesus says in the book of John that, “He is the gate, whoever enters in will be?” Answer: Saved – John 10:9
  11. The Bible says, “Is anyone among you in trouble? Let them __” Answer: pray – James 5:13
  12. The Bible says in Romans; “You have been set free from sin and have become slaves to __ ?” Answer: righteousness – Romans 6:18
  13. Jesus says in Psalm, “With long life, I will __ you and show you my salvation.” Answer: satisfy – Psalm 91:16
  14. In Colossians, God delivered us from the domain of ____ and transferred us to the kingdom of his beloved Son.” Answer: darkness – Colossians 1:13
  15. What is the name of the book in the Bible that tells the story of God’s deliverance of His people from slavery in Egypt? Answer: Exodus
  16. Who was the leader of God’s people during their deliverance from slavery in Egypt? Answer: Moses

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 15 =