200 Tennis Trivia Questions and Answers

Welcome to our Tennis Trivia Questions and Answers! Here you will find a large collection of fun and challenging tennis sports questions, its history, players, tournaments and many more.

Whether you’re a tennis fan or just looking to learn more about the sport, our questions will provide a fun and engaging way to test your knowledge. So grab your racket, and get ready to serve up some trivia!

For more sports quizzes, see also NBA Golden State Warriors Trivia Questions and Answers.

GET UPDATES ON LATEST POSTS AND QUIZ

Enter Email Address

Tennis Trivia Questions and Answers

1. How many US Open titles has Jimmy Connors won?

Answer: 5

2. How old was Boris Becker when he won Wimbledon?

Answer: 17

3. Who won Women’s French Open tennis in 2011?

Answer: Li Na

4. How many US Open titles has Bili Tilden won?

Answer: 7

5. How many Masters titles has Novak Djoković won until 2015?

Answer: 24

6. What nationality is Rod Laver?

Answer: Australian

7. Who won US Open tennis in 2014?

Answer: Marin Čilić

8. When was Rafael Nadal born?

Answer: 3rd June 1986

9. Who won US Open tennis in 2013 mixed doubles?

Answer: Andrea Hlaváčková and Max Mirnyi

10. Who won Australian Open tennis in 2010 Men’s doubles?

Answer: Bob Bryan and Mike Bryan

11. Who won Women’s Australian Open tennis in 2014?

Answer: Li Na

12. Which year did Stan Wawrinka win junior French Open?

Answer: 2003

13. How many US Open titles has Serena Williams won until 2015?

Answer: 6

14. Who won Women’s French Open tennis in 2010?

Answer: Francesca Schiavone

15. Who was the youngest female player to win US open at age of 16?

Answer: Tracy Austin

16. Who played the French Open tennis Final 2013?

Answer: Rafael Nadal and David Ferrer

17. Who won US Open tennis in 2003?

Answer: Andy Roddick

18. How many Grand Slam titles has Serena Williams won until 2015?

Answer: 21

19. Who won Wimbledon tennis in 2015 Men’s doubles?

Answer: Jean-Julien Rojer and Horia Tecău

20. Who won Australian Open tennis in 2013 mixed doubles?

Answer: Jarmila Gajdošová and Matthew Ebden

21. Who played the US Open tennis Final 2011?

Answer: Novak Djoković and Rafael Nadal

22. Who won Women’s US Open tennis in 2015?

Answer: Flavia Pennetta

23. Who won Women’s US Open tennis in 2006?

Answer: Maria Sharapova

24. Who won Australian Open tennis in 2011 mixed doubles?

Answer: Katarina Srebotnik and Daniel Nestor

25. Who won US Open tennis in 2014 Women’s doubles?

Answer: Ekaterina Makarova and Elena Vesnina

26. When was Serena Williams born?

Answer: 26th September 1981

27. Who won US Open tennis in 2013 Men’s doubles?

Answer: Leander Paes and Radek Štěpánek

28. Who won French Open tennis in 2007?

Answer: Rafael Nadal

29. Who won Wimbledon tennis in 2000?

Answer: Pete Sampras

30. Who won Wimbledon tennis in 2015 mixed doubles?

Answer: Leander Paes and Martina Hingis

31. How many Grand Slam titles has Steffi Graf won?

Answer: 22

32. Who won ATP Masters 1000 Rome tennis in 2015?

Answer: Novak Djoković

33. Who won Australian Open tennis in 2010?

Answer: Roger Federer

34. Who won Women’s French Open tennis in 2007?

Answer: Justine Henin

35. Who played the Australian Open tennis Final 2014?

Answer: Stan Wawrinka and Rafael Nadal

36. How many times has Roger Federer played Wimbledon finals until 2015?

Answer: 10 times

37. Who won Women’s US Open tennis in 2014?

Answer: Serena Williams

38. Who won Wimbledon tennis in 2011 Women’s doubles?

Answer: Květa Peschke and Katarina Srebotnik

39. Who won French Open tennis in 2011 Men’s doubles?

Answer: Max Mirnyi and Daniel Nestor

40. How many Grand Slam titles has Rafael Nadal won until 2015?

Answer: 14

41. Who played the US Open tennis Final 2014?

Answer: Marin Čilić and Kei Nishikori

42. Who won US Open tennis in 2002?

Answer: Pete Sampras

43. Who won Women’s Wimbledon tennis in 2008?

Answer: Venus Williams

44. Who won French Open tennis in 2009?

Answer: Roger Federer

45. Who won French Open tennis in 2010?

Answer: Rafael Nadal

46. Which year did Maria Sharapova win a silver medal at the Olympic Games?

Answer: 2012

47. How many weeks was Roger Federer No.1 until 2015?

Answer: 302 weeks

48. How many Grand Slam titles has Andy Murray won until 2015?

Answer: 2

49. Who won French Open tennis in 2012 Women’s doubles?

Answer: Sara Errani and Roberta Vinci

50. Who played the French Open tennis Final 2012?

Answer: Rafael Nadal and Novak Djoković

Tennis Quiz Questions and Answers

Tennis Trivia Questions and Answers

51. Who won Wimbledon tennis in 2013 Women’s doubles?

Answer: Hsieh Su-wei and Peng Shuai

52. Who won US Open tennis in 2005?

Answer: Roger Federer

53. Who won Women’s Australian Open tennis in 2015?

Answer: Serena Williams

54. Who won US Open tennis in 2010 Women’s doubles?

Answer: Vania King and Yaroslava Shvedova

55. How many Grand Slam titles Serena Williams has won until 2015?

Answer: 21

56. Who played the Women’s tennis 2012 Olympic final?

Answer: Serena Williams and Maria Sharapova

57. Who won Wimbledon tennis in 2007?

Answer: Roger Federer

58. Who won Women’s Wimbledon tennis in 2009?

Answer: Serena Williams

59. How old was Martina Hingis when she won junior Wimbledon?

Answer: 13

60. How many in Grand Slam titles has Arthur Ashe won?

Answer: 3

61. Who won French Open tennis in 2010 mixed doubles?

Answer: Katarina Srebotnik and Nenad Zimonjić

62. Which year did Serena Williams win gold medal at the Olympic Games?

Answer: 2012

63. When did Rafael Nadal turned professional?

Answer: 2001

64. When did Andre Agassi turned professional?

Answer: 1986

65. Who played the French Open tennis Final 2011?

Answer: Rafael Nadal and Roger Federer

66. How many in Grand Slam titles has Billie Jean King won?

Answer: 39

67. Who won Women’s Australian Open tennis in 2009?

Answer: Serena Williams

68. What nationality is Steffi Graf?

Answer: German

69. How many Grand Slam titles has Maria Sharapova won until 2015?

Answer: 5

70. What nationality is Victoria Azarenka?

Answer: Belarusian

71. Who won French Open tennis in 2003?

Answer: Juan Carlos Ferrero

72. When did Martina Navratilova turned professional?

Answer: 1975

73. Who won Australian Open tennis in 2004?

Answer: Roger Federer

74. Who won Australian Open tennis in 2012 mixed doubles?

Answer: Bethanie Mattek-Sands and Horia Tecău

75. Who won Women’s Wimbledon tennis in 2014?

Answer: Petra Kvitová

76. When did Jimmy Connors turned professional?

Answer: 1972

77. Who won Women’s Australian Open tennis in 2006?

Answer: Amélie Mauresmo

78. How many Grand Slam titles has Maria Sharapova won until 2015?

Answer: 5

79. When was Novak Djoković born?

Answer: 22nd May 1987

80. When did Caroline Wozniacki turned professional?

Answer: 2005

81. Who played the Wimbledon tennis Final 2012?

Answer: Roger Federer and Andy Murray

82. Who won Australian Open tennis in 2014 mixed doubles?

Answer: Kristina Mladenovic and Daniel Nestor

83. How many Grand Slam titles has Andre Agassi won?

Answer: 8

84. How many Grand Slam titles has Boris Becker won?

Answer: 6

85. Who won Wimbledon tennis in 2004?

Answer: Roger Federer

86. When was Venus Williams born?

Answer: 17th June 1980

87. Which year did Monica Seles win a bronze medal at the Olympic Games?

Answer: 2000

88. When did Kim Clijsters turned professional?

Answer: 1997

89. Who won US Open tennis in 2011 Women’s doubles?

Answer: Liezel Huber and Lisa Raymond

90. Who won French Open tennis in 2001?

Answer: Gustavo Kuerten

91. What nationality is Rafael Nadal?

Answer: Spanish

92. Who played the Women’s tennis 2008 Olympic final?

Answer: Elena Dementieva and Dinara Safina

93. Who won Wimbledon tennis in 2002?

Answer: Lleyton Hewitt

94. When was Andy Murray born?

Answer: 15th May 1987

95. Who won French Open tennis in 2011 mixed doubles?

Answer: Casey Dellacqua and Scott Lipsky

96. Who won Women’s French Open tennis in 2014?

Answer: Maria Sharapova

97. When did Roger Federer turned professional?

Answer: 1998

98. What nationality is Andy Murray?

Answer: Scottish

99. Who won US Open tennis in 2012?

Answer: Andy Murray

100. Who won Wimbledon tennis in 2010 Women’s doubles?

Answer: Vania King and Yaroslava Shvedova

Tennis Quiz Questions and Answers

Easy Tennis Trivia Questions and Answers

101. Roger Federer was defeated at the 2012 Olympic Games final by?

Answer: Andy Murray

102. How many Australian Open titles has Roy Emerson won?

Answer: 6

103. Who won US Open tennis in 2011 Men’s doubles?

Answer: Jürgen Melzer and Philipp Petzschner

104. Who won Wimbledon tennis in 2014 Men’s doubles?

Answer: Vasek Pospisil and Jack Sock

105. Who won Wimbledon tennis in 2005?

Answer: Roger Federer

106. How many Grand Slam titles has Margaret Court won?

Answer: 24

107. Which year did Boris Becker win gold medal at the Olympic Games?

Answer: 1992

108. When did Venus Williams turned professional?

Answer: 1994

109. Who won French Open tennis in 2014 mixed doubles?

Answer: Anna-Lena Grönefeld and Jean-Julien Rojer

110. Which tennis player has won three junior Grand Slam in the same year?

Answer: Gaël Monfils

111. Who won Australian Open tennis in 2008?

Answer: Novak Djoković

112. When was Andre Agassi born?

Answer: 29th April 1970

113. Who won French Open tennis in 2015 Women’s doubles?

Answer: Bethanie Mattek-Sands and Lucie Šafářová

114. How many Grand Slam titles has won Martina Hingis won?

Answer: 5

115. Who played the US Open tennis Final 2012?

Answer: Andy Murray and Novak Djoković

116. Who won Wimbledon tennis in 2014?

Answer: Novak Djoković

117. How many Australian Open titles has Novak Djoković won until 2015?

Answer: 5

118. Which tennis player won Olympic Gold and the US Open in the same calendar year?

Answer: Andy Murray

119. How many Grand Slam titles Novak Djoković has won until 2015?

Answer: 10

120. Who won US Open tennis in 2015 Men’s doubles?

Answer: Pierre-Hugues Herbert and Nicolas Mahut

121. Who won US Open tennis in 2013 Women’s doubles?

Answer: Andrea Hlaváčková and Lucie Hradecká

122. Who played the Wimbledon tennis Final 2014?

Answer: Novak Djoković and Roger Federer

123. What nationality is Stan Wawrinka?

Answer: Swiss

124. What is the name of the main court in Wimbledon

Answer: Centre Court

125. Who won US Open tennis in 2012 Men’s doubles?

Answer: Bob Bryan and Mike Bryan

126. Who won Women’s US Open tennis in 2011?

Answer: Samantha Stosur

127. Who won Women’s Wimbledon tennis in 2012?

Answer: Serena Williams

128. Who played the Men’s tennis 2000 Olympic final?

Answer: Yevgeny Kafelnikov and Tommy Haas

129. Who won Women’s Wimbledon tennis in 2011?

Answer: Petra Kvitová

130. Who won Australian Open tennis in 2014 Men’s doubles?

Answer: Łukasz Kubot and Robert Lindstedt

131. Who won Women’s Australian Open tennis in 2010?

Answer: Serena Williams

132. What nationality is Simona Halep?

Answer: Romanian

133. Who won US Open tennis in 2010 Men’s doubles?

Answer: Bob Bryan and Mike Bryan

134. Who won Wimbledon tennis in 2010 mixed doubles?

Answer: Leander Paes and Cara Black

135. Who won French Open tennis in 2015 Men’s doubles?

Answer: Ivan Dodig and Marcelo Melo

136. Who played the Wimbledon tennis Final 2013?

Answer: Andy Murray and Novak Djoković

137. Who won Wimbledon tennis in 2012?

Answer: Roger Federer

138. How many Masters titles has Andre Agassi won?

Answer: 17

139. Who won Wimbledon tennis in 2009?

Answer: Roger Federer

140. Who won French Open tennis in 2013 mixed doubles?

Answer: Lucie Hradecká and František Čermák

141. Who played the Men’s tennis 2008 Olympic final?

Answer: Rafael Nadal and Fernando González

142. When did Li Na turned professional?

Answer: 1999

143. Which year has Roger Federer won a silver medal at the Olympic Games?

Answer: 2012

144. Which year did Andy Murray win junior US Open?

Answer: 2004

145. Who won US Open tennis in 2009?

Answer: Juan Martín del Potro

146. Who played the Australian Open tennis Final 2011?

Answer: Novak Djoković and Andy Murray

147. Who won Women’s Wimbledon tennis in 2010?

Answer: Serena Williams

148. How many Grand Slam titles has Björn Borg won?

Answer: 11

149. Who won Wimbledon tennis in 2013 Men’s doubles?

Answer: Bob Bryan and Mike Bryan

150. When was Maria Sharapova born?

Answer: 19th April 1987

Tennis US Open tournament

Hard Tennis Trivia Questions and Answers

151. How many Masters titles has Andy Murray won until 2015?

Answer: 11

152. Who played the Women’s tennis 2000 Olympic final?

Answer: Venus Williams and Elena Dementieva

153. Who won Women’s US Open tennis in 2007?

Answer: Justine Henin

154. How old was Monica Seles when she won French Open?

Answer: 16

155. Who is titled “The King of Clay?”

Answer: Rafael Nadal

156. Who won French Open tennis in 2011?

Answer: Rafael Nadal

157. Who won French Open tennis in 2014 Women’s doubles?

Answer: Hsieh Su-wei and Peng Shuai

158. Who won Wimbledon tennis in 2011 mixed doubles?

Answer: Jürgen Melzer and Iveta Benešová

159. Who won Women’s French Open tennis in 2006?

Answer: Justine Henin

160. Who won US Open tennis in 2013?

Answer: Rafael Nadal

161. Who won US Open tennis in 2012 mixed doubles?

Answer: Ekaterina Makarova and Bruno Soares

162. Who won ATP Masters 1000 Miami tennis in 2015?

Answer: Novak Djoković

163. Who won Wimbledon tennis in 2011?

Answer: Novak Djoković

164. What nationality is Serena Williams?

Answer: American

165. Who won French Open tennis in 2002?

Answer: Albert Costa

166. How many Wimbledon titles has Martina Navratilova won?

Answer: 9

167. When did Billie Jean King turned professional?

Answer: 1959

168. When did David Ferrer turned professional?

Answer: 2000

169. Which year did Ana Ivanović win French Open?

Answer: 2008

170. How many Grand Slam doubles titles have sisters Williams won together?

Answer: 13

171. Who played the French Open tennis Final 2014?

Answer: Rafael Nadal and Novak Djoković

172. Who won US Open tennis in 2000?

Answer: Marat Safin

173. Who won Women’s Australian Open tennis in 2007?

Answer: Serena Williams

174. Who won French Open tennis in 2015?

Answer: Stan Wawrinka

175. Who played the Wimbledon tennis Final 2011?

Answer: Novak Djoković and Rafael Nadal

176. How many Grand Slam titles has Venus Williams won until 2015?

Answer: 7

177. Who won Australian Open tennis in 2014?

Answer: Stan Wawrinka

178. Who played the Australian Open tennis Final 2013?

Answer: Novak Djoković and Andy Murray

179. Who won French Open tennis in 2004?

Answer: Gastón Gaudio

180. How many Grand Slam titles has Monica Seles won?

Answer: 9

181. Who won Women’s Wimbledon tennis in 2005?

Answer: Venus Williams

182. Who won Women’s Wimbledon tennis in 2006?

Answer: Amélie Mauresmo

183. Who played the Women’s tennis 2004 Olympic final?

Answer: Justine Henin-Hardenne and Amélie Mauresmo

184. What nationality is Ana Ivanović?

Answer: Serbian

185. Who won Wimbledon tennis in 2014 mixed doubles?

Answer: Nenad Zimonjić and Samantha Stosur

186. Who won Australian Open tennis in 2012 Men’s doubles?

Answer: Leander Paes and Radek Štěpánek

187. Which year did Andre Agassi win a gold medal at the Olympic Games?

Answer: 1996

188. Which tennis player has won four junior Grand Slam in the same year?

Answer: Stefan Edberg

189. Who won US Open tennis in 2006?

Answer: Roger Federer

190. Who won Women’s US Open tennis in 2012?

Answer: Serena Williams

191. How many Grand Slam titles has Ivan Lendl won?

Answer: 8

192. Who won Australian Open tennis in 2015 Men’s doubles?

Answer: Simone Bolelli and Fabio Fognini

193. Who won Women’s French Open tennis in 2013?

Answer: Serena Williams

194. Who won US Open tennis in 2015 Women’s doubles?

Answer: Martina Hingis and Sania Mirza

195. What nationality is Pete Sampras?

Answer: American

196. Who won Wimbledon tennis in 2006?

Answer: Roger Federer

197. When was Roger Federer born?

Answer: 8th August 1981

198. How many Grand Slam titles has Mats Wilander won?

Answer: 7

199. Who won Wimbledon tennis in 2012 mixed doubles?

Answer: Mike Bryan and Lisa Raymond

200. Who won Wimbledon tennis in 2015 Women’s doubles?

Answer: Martina Hingis and Sania Mirza

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *