Family Guy Trivia Questions and Answers

How much do you know about the cartoon movie “Family Guy?” Check out our Family Guy trivia questions and answers to find out more.

Family Guy Trivia Questions and Answers could be a great way to test your knowledge of the show. The questions and answers covers most aspects of the show and its characters.

For more similar trivia, see Frosty The Snowman Trivia Questions and Answers, Looney Tunes Trivia Questions and Answers.

GET UPDATES ON LATEST POSTS AND QUIZ

Enter Email Address

Easy Family Guy Trivia Questions and Answers

1. What is the name of the Griffin family talking dog?

Answer: Brian Griffin

2. What is the name of the Griffin family’s rival family?

Answer: The Swansons

3. What is the name of Meg Griffin’s best friend?

Answer: Neil Goldman

4. What breed of dog is the Griffin family dog “Brian?”

Answer: Its a white Labrador

5. What is the name of the Griffin family’s baby?

Answer: Stewie

6. What is the name of Peter Griffin’s mother?

Answer: Thelma Griffin

7. Which of the Griffin family members is most likely to tell a joke?

Answer: Peter Griffin

8. What is the name of Peter Griffin’s favorite bar?

Answer: The Drunken Clam

9. What is the name of Stewie’s teddy bear in Family Guy?

Answer: Rupert

10. What is the name of the Griffin family’s middle child?

Answer: Chris

Family Guy Trivia – Who Is?

11. Who is the Griffin family’s daughter-in-law?

Answer: Born Lois Pewterschmidt

12. Who is the stepfather of Peter Griffin and former husband to Thelma Griffin?

Answer: Francis Howard Griffin

13. Who is the Griffin family talking dolphin?

Answer: Billy Finn

14. What is the name of the 4th episode Season 16 of Family Guy?

Answer: Follow the Money

15. Who is the Griffin family lawyer in family guy?

Answer: Brick Baker

16. What is the name of the character who is constantly eating and has a catchphrase of “Giggity, giggity, goo?”

Answer: Glenn Quagmire

17. Who is Stewie Griffin’s arch-nemesis?

Answer: Bertram

18. Who is Peter Griffin’s boss at the brewery?

Answer: Angela

19. Who is the Griffin family’s oldest child?

Answer: Meg or Megan

20. Who is Lois Griffin’s mother?

Answer: Barbara Pewterschmidt

General Family Guy Trivia Questions and Answers

Family Guy Trivia Questions and Answers

21. Who voices Dr Hartman in Family Guy?

Answer: Seth MacFarlane

22. When was the animated cartoon movie “Family Guy” first aired on Fox?

Answer: On January 31, 1999

23. What character was voiced by actor Adam West until his death in 2017 in the movie Family Guy?

Answer: Mayor Adam West

24. Who created the animated cartoon “Family Guy?”

Answer: Seth MacFarlane

25. How many children do Peter and Lois have together?

Answer: Three

26. What is the name of Lois’ singing group in Family Guy?

Answer: “Hand Full of Peter”

27. In what episode does Quagmire have a daughter?

Answer: No Giggity, No Doubt (Season 17 Episode 15)

28. What is the name of Joe’s daughter in Family Guy?

Answer: Susie Swanson

29. What is the name of the town that the Griffin family lives in?

Answer: Quahog, Rhode Island

30. What episode of Family Guy does Stewie go back in time?

Answer: Back to the Pilot

Family Guy True or False

31. True or False: Stewie Griffin is the youngest child in the Griffin family.

Answer: True. Stewie Griffin is the 3rd child of the Griffin family

32. True or False: Brian Griffin is the father of Stewie Griffin.

Answer: False. Brian is the Griffin family’s pet dog

33. True or False: Lois Griffin is a piano teacher and also occasionally works as a substitute teacher.

Answer: True

34. True or False: Meg Griffin is not the oldest child in the family.

Answer: False. Meg is the first child of the Griffin family

35. True or False: Chris Griffin is Peter and Lois’s middle child.

Answer: True. Chris is the second child of the Griffin family

36. True or False: Joe Swanson is not a cousin of the Griffins.

Answer: True. Joe Swanson is not a cousin of the Griffin family. Joe is a character who is a neighbor and friend of the Griffin family.

37. True or False: Stewie Griffin builds a time machine in the episode “Chitty Chitty Death Bang.”

Answer: True. In episode “Chitty Chitty Death Bang,” Stewie Griffin builds a time machine.

38. True or False: Joe Swanson is the character on wheelchair in Family Guy?

Answer: True

39. True or False: In the episode “The Fat Man and the Sea,” Peter Griffin becomes morbidly obese after giving up on his diet and exercise routine.

Answer: True

40. True or False: Peter Griffin becomes the mayor of Quahog in the episode “The Most Interesting Man in the World.”

Answer: True

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *