Qatar World Cup Trivia Questions and Answers

How much do you know about the Qatar 2022 Fifa world cup games? Check out our Qatar world cup trivia questions and answers to find out.

Qatar World Cup Trivia Questions and Answers is a great way to increase your knowledge about the 2022 FIFA World Cup, which was hosted in Qatar.

See also NFL Trivia Questions and Answers, and NBA Trivia Questions and Answers.

GET UPDATES ON LATEST POSTS AND QUIZ

Enter Email Address

Qatar World Cup Trivia Questions and Answers

1. What year did the FIFA World Cup take place in Qatar?

Answer: The FIFA World Cup took place in Qatar in 2022.

2. How many teams participated in the Qatar World Cup?

Answer: A total of 32 teams participated in the 2022 FIFA World Cup in Qatar

3. How many stadiums were used during the Qatar World Cup?

Answer: A total of eight stadiums were used during the 2022 FIFA World Cup in Qatar

4. Who is the official mascot of the Qatar World Cup?

Answer: The official mascot of the 2022 FIFA World Cup in Qatar is named La’eeb

5. How many times has Qatar hosted the FIFA World Cup before?

Answer: This will be the first time that Qatar has hosted the FIFA World Cup.

6. Who won the third place in Qatar Fifa world cup?

Answer: Croatia

7. Who won the second place in Qatar Fifa world cup final?

Answer: France

8. Who won the Qatar Fifa world cup 2022 finals?

Answer: Argentina

9. Who scored a hat-trick in Qatar world cup 2022 finals?

Answer: France’s Kylian Mbappé

10. Who won the Qatar world cup 2022 young player award?

Answer: Enzo Fernandez won World Cup 2022 Young Player Award

Qatar World Cup 2022 Quiz with Answers

11. Who won the Qatar world cup 2022 golden ball award?

Answer: Leo Messi won the 2022 World Cup Golden Ball award

12. Who won the Qatar world cup golden boot award?

Answer: France’s Kylian Mbappé won the 2022 world cup golden boot

13. Who won the Qatar 2022 World Cup Golden Glove award?

Answer: Emi Martinez won the 2022 World Cup Golden Glove

14. What is the official slogan of the Qatar World Cup?

Answer: The official slogan of the 2022 FIFA World Cup in Qatar is “Now is All”

15. What is the name of the stadium in Qatar that hosted the finals of the 2022 world cup?

Answer: Lusail Stadium

16. What country will host the 2026 FIFA World Cup?

Answer: The 2026 FIFA World Cup will be hosted jointly by the United States, Canada, and Mexico

17. How many matches were played during the Qatar World Cup?

Answer: A total of 64 matches were played during the 2022 FIFA World Cup in Qatar.

18. What is the official song of the Qatar World Cup?

Answer: The official song of the 2022 FIFA World Cup in Qatar is “Hayya Hayya (Better Together)”

19. How many substitutions are allowed during a match at the Qatar World Cup?

Answer: A total of five substitutions are allowed in 2022 FIFA World Cup

20. Who is the defending champion at the Qatar World Cup?

Answer: France is the defending champion at the 2022 FIFA World Cup in Qatar, having won the 2018 FIFA World Cup.

World Cup 2022 Trivia Quiz

Qatar World Cup Trivia Questions and Answers

21. When did the Qatar 2022 world cup began?

Answer: 21 November, 2022

22. When did the Qatar 2022 Fifa world cup end?

Answer: 18 December, 2022

24. Which of the eight stadiums in Qatar used during the 2022 Fifa world cup was the biggest?

Answer: The Lusail stadium

25. How much did it cost Qatar to build the Lusail stadium?

Answer: About $45 billion

26. Which stadium used in Qatar 2022 world cup has a retractable roof?

Answer: The Al-Bayt Stadium

27. Which stadium used in Qatar 2022 world cup looks like oval shape?

Answer: Al Janoub Stadium

28. Which Qatar 2022 world cup stadium has the slogan “Enjoy the warmest of Arab welcomes?”

Answer: The Al Bayt Stadium

29. Which country’s president attended the Qatar 2022 world cup final award ceremony?

Answer: French president Emmanuel Macron

30. Who is the president of the Qatar Football Administrator?

Answer: Sheikh Hamad bin Khalifa bin Ahmed al-Thani

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *