Binance Learn and Earn Quiz Answers

Binance Learn and Earn Quiz answers is an online quiz designed to help users learn more about the different aspects of cryptocurrencies, such as trading strategies, ICOs, blockchain technology, and more.

By taking this quiz, users get a better understanding of the cryptocurrency market and can use this knowledge to make sound investments in digital assets.

If you love challenging quiz like this, see also 2022 Trivia Questions And Answers, Triviaverse Questions and Answers.

GET UPDATES ON LATEST POSTS AND QUIZ

Enter Email Address

How To Take Part In The Binance Learn and Earn Quiz

  1. Register an account with Binance if you haven’t already done so. Click here if you are new to Binance.
  2. When you have completed your registration and verification successfully, then visit the Earn free crypto through learning page.
  3. Pick each currency you want to play and earn from the list available.

Binance Santos Quiz Answers

  1. Binance Fan Tokens are fungible. Answer: True
  2. To buy Binance Fan Tokens, you need to: Answer: Log into Binance account – Click [Trade] – Buy Fan Token – Receive token via Spot Wallet.
  3. Fans of which clubs can consider getting their team’s corresponding Binance Fan Tokens? Answer: All apply
  4. Santos FC Fan Token is the first Binance Fan Token Launchpool project. Answer: True
  5. What is the maximum token supply of SANTOS? Answer: 30,000,000
  6. What perks do SANTOS token holders have? Answer: Receiving signed merchandise
  7. What is Santos FC’s current digital fanbase? Answer: More than 10 million followers across social networks.

Binance Terra (LUNA) Quiz Answers

  1. What US dollar amount of LUNA can you convert one TerraUSD into? Answer: $1
  2. Terra stablecoins are overcollateralized. True or false? Answer: False
  3. Which of the following fiat currencies have stablecoin versions on Terra? Answer: All of the above
  4. Where can you stake LUNA to take part in Terra governance? Answer: Terra Station
  5. For its consensus mechanism, Terra uses: Answer: Delegated Proof of Stake
  6. Terra is based in Mongolia. True or false? Answer: False
  7. Anchor Protocol allows users to borrow crypto through: Answer: Over-collateralization
  8. You can earn ANC on Anchor Protocol by: Answer: Staking certain LP Tokens, Staking ANC, Borrowing stablecoins
  9. Terra was created using: Answer: Cosmos SDK

Binance WOO Quiz Answers

  1. What share of Woo Network’s revenue contributes to the monthly buyback and burn? Answer: 50%
  2. What is Woo Network’s centralized exchange called? Answer: WOO X
  3. How much does Kronos research trade each day? Answer: $1 Billion+
  4. What network did WOOFi first launch on? Answer: BNB Chain
  5. Who benefits from WOO Network’s services? Answer: All of the above
  6. WOO Network was selected as a judge in BIN Chain’s most valuable builder program? True or false? Answer: False
  7. Who invested in WOO network’s series A+ fundraising round in 2021? Answer: Binance Labs
  8. Which ecosystems are partnered with WOO DAO? Answer: All of the above
  9. WOO Network was designed to address high fees and fragmented liquidity across crypto networks and applications. True or false? Answer: True
  10. Who benefits from WOO Network’s liquidity? Answer: All are correct
  11. WOOFi is an all-in-one dApp. Answer: True
  12. What is WOOFi’s swap fee? Answer: 0.025%
  13. How quickly can WOOFi cross-chain swaps complete? Answer: 30 seconds
  14. Which of these are features of WOOFi Supercharger vaults? Answer: All are correct
  15. How many chains is WOOFi integrated with? Answer: 4
  16. WOOFi DEX has a customizable UI and visible orderbook. Answer: True
  17. Which network is WOOFi DEX built upon? Answer: NEAR

Binance SHIB Quiz Answers

  1. Using BND Trading Fees grant users a discount Answer: True
  2. Binance Flexible Savings can not be subscribed to and redeemed Answer: False
  3. What is the trading fee when I use Binance Crypto to Buy Answer: 0
  4. What are the essential steps to get started Answer: Select All
  5. A Market Order is type of order to buy or sell a security at a specified price is better Answer: False
  6. I don’t need to complete KYC to buy Crypto Answer: False

Binance BENQI Quiz Answers

  1. Which of the following is part of BENQI’s suite of protocols? Answer: All are correct
  2. Which blockchain is BENQI deployed on? Answer: Avalanche
  3. What is the purpose of the QI token? Answer: All are correct
  4. Which asset does BENQI Liquid Staking support? Answer: AVAX
  5. Which of the following assets are listed on BENQI Liquidity Market? Answer: All are correct
  6. Users can seamlessly stake on BENQI Liquid Staking to both secure the network it’s on while having the freedom to use that capital within DeFi. Answer: True
  7. Which yield-bearing asset do users receive from BENQI Liquid Staking? Answer: sAVAX
  8. Are there any minimum requirements for staking on BENQI Liquid Staking? Answer: No
  9. What is the purpose of veQI? Answer: Voting power for validators to receive additional staking delegations
  10. Which of the following protocols is BENQI’s liquid staking asset integrated with? Answer: All are correct

Binance BUSD Quiz answers

  1. What is the name of the BUSD-pegged token Binance offers on BNB chain and other chains? Answer: Binance-peg BUSD
  2. What is the total supply of BUSD? Answer: Just over 22 billion
  3. Which chain is BUSD minted on by Paxos? Answer: Ethereum
  4. Who regulates BUSD? Answer: NYDFS (New York Department of Financial Services)
  5. Who mints BUSD? Answer: Paxos
  6. What fiat currency is BUSD pegged to? Answer: U.S. Dollar
  7. BUSD is backed 1:1 with: Answer: Cash reserves
  8. How can you purchase BUSD or Binance-Peg BUSD? Answer: All are correct
  9. What can BUSD be used for? Answer: All are correct
  10. Which of the following descriptions is incorrect? Answer: BUSD doesn’t provide a monthly basis attestation report.

Binance KNC Quiz Answers

  1. What is KyberSwap? Answer: All are correct
  2. What is KyberDAO? Answer: Kyber Network’s community governance platform
  3. Users can use KyberSwap’s Discover feature to discover potentially trending tokens. Answer: True
  4. The Amplification (AMP) factor is used to____ Answer: Mimic higher levels of liquidity
  5. Which blockchain is KyberSwap based on? Answer: Ethereum
  6. Users can earn KNC by Answer: All are correct
  7. KyberSwap uses _ a Market Maker protocol? Answer: Dynamic
  8. What is Kyber Network’s native token? Answer: KNC

Binance Polymesh Quiz Answers

  1. What is Polymesh built for? Answer: Security tokens
  2. Who are Polymesh’s node operators? Answer: Regulated financial entities only
  3. How large is the securities market? Answer: Hundreds of trillions of dollars
  4. Can you earn staking rewards with POLYX? Answer: Yes
  5. Polymesh falls into which category of blockchain? Answer: Public permissioned
  6. How is POLYX classified under Swiss law? Answer: Utility token
  7. What consensus mechanism does Polymesh use? Answer: Proof-of-stake
  8. What are the key pillars of Polymesh? Answer: Governance, identity, compliance, confidentiality, settlement
  9. What are the next steps for Polymesh? Answer: Stablecoins, MERCAT, Integrations, NFTS
  10. Polymesh is the blockchain of? Answer: Making tokenization accessible to institutions

Binance Band Quiz Answers

  1. All of these concepts are related to Band Token EXCEPT for… Answer: Cash incentives
  2. Which sentence is INCORRECT? Answer: Band Protocol leverages on-chain centralized oracles that link on-chain applications together.
  3. Which characteristics differentiate Band Protocol from other oracle services? Answer: Decentralization, maximum customization and flexibility, easy scalability, economical cost, interoperability, and cross-chain
  4. Which ecosystem(s) has/have partnered with Band Protocol? Answer: All are correct
  5. Which of the following IS NOT a use case of the BAND token? Answer: To secure a discount when requesting data
  6. Which sentence is CORRECT? Answer: BandChain’s Delegated Proof of Stake design and BAND token create a decentralized network.
  7. What network is BandChain on? Answer: Cosmos
  8. Which characteristic DOES NOT correctly describe BAND Protocol? Answer: On-chain DeFi protocol

Binance LPT Quiz Answers

  1. What is the native token of Livepeer? Answer: LPT
  2. Who stakes Livepeer tokens (LPT) in order to receive a share of video processing fees? Answer: Delegators
  3. Livepeer is built on which blockchain? Answer: Ethereum
  4. What are the benefits of delegating LPT on the Livepeer network? Answer: All are correct
  5. Livepeer has processed over 150 million minutes of video since its mainnet launch. True or false? Answer: True
  6. Which of the following provides a gateway to delegating on the Livepeer network? Answer: The Livepeer Explorer
  7. Transcoding is one of the steps necessary to deliver video content smoothly to end users. True or false? Answer: True
  8. Livepeer is used primarily to process what type of content? Answer: Video content
  9. Livepeer orchestrators receive a share of video processing fees in the form of? Answer: ETH
  10. When was Livepeer’s mainnet launch? Answer: 2018

Binance Lido Quiz Answers

Binance Lido Quiz Answers
  1. What problem is Lido trying to solve in PoS staking? Answer: All are correct
  2. What do users receive after staking their tokens on Lido? Answer: Assets that represent their staked tokens on a 1:1 basis, e.g., stake ETH and get stETH tokens
  3. Where do users deposit their PoS token on Lido? Answer: The Lido staking pool smart contract
  4. What can holders do with LDO? Answer: Vote on decisions in the Lido DAO
  5. Why does Lido operate as a DAO? Answer: All are correct
  6. What can users do with their stETH tokens? Answer: All are correct
  7. What is the name of the utility token on Lido? Answer: LDO
  8. In addition to Ethereum, which PoS blockchain does Lido support? Answer: Polkadot

Binance BURGER Quiz Answers

  1. Which chain is BurgerCities based on? Answer: BNB
  2. What is the name of the token-exchange place in BurgerCities? Answer: Black Market
  3. From which of the following platforms did BurgerCities evolve? Answer: BurgerSwap
  4. Which of the following is the central part of the BurgerCities’ gameplay? Answer: Hero NFTs
  5. What features does BurgerCities have in its current version? Answer: All are correct
  6. What is the total supply of BURGER? Answer: 63 million
  7. How long will the additional issuance of BURGER be unlocked? Answer: Unlocked in 36 months
  8. What percentage of the total supply of BURGER is used as incentives? Answer: KNC
  9. What are the gameplays available in BurgerCities? Answer: All are correct
  10. On which platforms can you buy BURGER? Answer: All are correct

Binance Algorand Quiz Answers

  1. Algorand has a Governance Program that allows the community to vote on measures that impact the future of the blockchain. True or false? Answer: True
  2. What is the total supply of ALGO tokens? Answer: 10 billion
  3. What is the minimum stake needed to run a validator node in Algorand’s PPOS consensus mechanism? Answer: 0.1 ALGO
  4. Silvio Micali, founder of Algorand, is famous for being the co-inventor of which of the following technologies? Answer: All are correct
  5. Which of the following companies are building NFT and Web3 projects on Algorand? Answer: All are correct
  6. For each round, the network selects: Answer: The block proposal with the lowest VRF hash
  7. How fast is an Algorand block? Answer: 3.7 seconds
  8. How much does it cost to send a transaction in Algorand? Answer: 0,001 ALGO
  9. How many transactions per second (TPS) can Algorand process? Answer: 6,000
  10. What is Algorand’s consensus mechanism? Answer: Pure Proof-of-stake (PPoS)

Binance TrueFi Quiz Answers

  1. TrueFi’s mission is to build what? Answer: The world’s most transparent and effective financial infrastructure to support the global credit market
  2. What benefits does TrueFi offer its users? Answer: All are correct
  3. What is not a function of the TrueFi credit protocol? Answer: Collateralized lending
  4. Approximately how much in unsecured loans has TrueFi originated between November 2020 and December 2022? Answer: $2 billion
  5. What is TrueFi’s native token? Answer: TRU
  6. TrueFi’s native token is used to facilitate: Answer: All are correct
  7. What benefits does TrueFi offer its users? Answer: All are correct
  8. What are the benefits of launching a financial opportunity on-chain using TrueFi? Answer: All are correct
  9. Who can loan into TrueFi pools and portfolios? Answer: Each pool and portfolio has its own lender selection criteria, set by the manager
  10. How can lenders generate yields on TrueFi? Answer: All are correct
  11. Besides Ethereum, what other blockchain does TrueFi support? Answer: Optimism
  12. How can TrueFi lenders exit their loan position in a TrueFi pool or portfolio? Answer: Exit liquidity differs depending on the opportunity, based on specifications set by the manager
  13. What protections do TrueFi lenders enjoy against loss of capital on the protocol? Answer: All are correct

Binance WODL Quiz Answers

Binance Learn and Earn Quiz Answers
  1. Three Letter Crypto WODL Words: Answers: EIF, GAS, KYC, DAO, IOT
  2. Four Letter Crypto WODL Words. Answers: RANK, EARN, FANS, KEYS, DATA, SAFU, DYOR, DEFI, SCAM
  3. Five Letter Crypto WODL Words. Answers: LEARN, POWER, MUSIC, ASSET, PRICE, MEDIA, TRACK, STORE
  4. Six Letter Crypto WODL Words. Answer: ONLINE, WORLDS, GAMING, ASSETS, MARKET, WALLET, REWARD
  5. Seven Letter Crypto WODL Words. Answer: DIVERSE, CREATOR, PROTECT, PAYMENT
  6. Eight Letter Crypto WODL Words. Answer: PAYMENTS, RESEARCH, INTERNET, ADDITION

Binance Dual Investment Quiz Answers

  1. Which statement about the Dual Investment Auto-Compound feature is not correct? Answer: The Auto-Compound feature comes with no additional risk involved
  2. I am hoping to sell my 1 BTC for 25,000 BUSD. I subscribed to the BTC Dual Investment “Sell High” product with a $25,000 Target Price to sell BTC. At the Settlement Date, the BTC price is $25,500. How much will I receive at the end? Answer: 25,000 BUSD + interest yield in BUSD
  3. What is the Target Price and Settlement Date in Dual Investment? Answer: Target Price = the price at which I want to buy or sell cryptocurrency, Settlement Date = the date at which I want to buy or sell cryptocurrency
  4. Once I subscribe, will my Target Price ever change? Answer: The target price will not change once subscribed
  5. I am hoping to sell my 1 BTC for 52,000 BUSD. I subscribed to the BTC Dual Investment “Sell High” product with a $52,000 Target Price to sell BTC. At the Settlement Date, the BTC price is $52,500. How much will I receive at the end? Answer: 52,000 BUSD+ interest yield in BUSD
  6. I am hoping to buy 1 BNB at 330 USDT. I subscribed to BNB Dual Investment “Buy Low” product with a $330 Target Price to buy BNB. At the settlement Date, the BNB price is $345. How much will I receive at the end? Answer: 1 BNB + interest yield in BNB

Binance Dogecoin Quiz Answers

  1. Dogecoin is created by programmers Billy Markus and Jackson Palmer. Answer: True
  2. Dogecoin can be used to. Answer: All are correct
  3. Dogecoin is an open-source cryptocurrency stemming from a fork of. Answer: Litecoin
  4. Which of the following is true? Answer: Dogecoin has no supply limit
  5. Dogecoin is mined using Proof-of-Stake. Answer: False
  6. The Dogecoin community raised over $30,000 worth of DOGE for the Jamaican bobsled team to attend the Sochi Winter Olympics in __. Answer: 2014
  7. The Dogecoin community has earned a reputation for. Answer: Charitable contributions
  8. Dogecoin is used as a tipping system on Reddit to reward content creators. Answer: True
  9. Dogecoin is based on a meme? Answer: True Many
  10. Dogecoin enthusiasts see the removal of supply limit as a good choice, because it . Answer: Encourages the spending of the coin and stops early adopters from profiting disproportionately

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *